Magne kommer fra stillingen som markeds- og kommunikasjonsdirektør i Lillehammer 2016. Før Ungdoms-OL var han ansatt i Norsk Tipping der han blant annet var kommunikasjonssjef og kommunikasjonsdirektør, med ansvar for sponsorarbeidet. Magne har også erfaring som nyhets- og sportsanker i P4, samt TV- og radioreporter i NRK.

– Med Magnes bakgrunn får vi en person med et sterkt engasjement for norsk idrett og merkevarebygging, med høy kompetanse og god erfaring innen både markeds- og kommunikasjonsfaget. Vi er sikre på at merkevaren skiskyting vil bli forvaltet og utviklet på en flott måte med Magne i denne rollen, sier generalsekretær Rakel Rauntun.

– Jeg gleder meg stort til å bli en del av skiskytterfamilien. Skiskytterne er selve hoffleverandøren av jubelstemning og neglebiting i de tusen hjem, og det blir morsomt å få jobbe med en så attraktiv og spennende idrett. Jeg tar med meg mange gode og lærerike opplevelser fra Ungdoms-OL, og er stolt og ydmyk over å få denne muligheten i skiskytterforbundet, uttaler påtroppende markeds- og kommunikasjonssjef Magne Vikøren.

Skrevet av NSSF den 17. jun 2016