Meny har inngått en samarbeidsavtale med Norges Skiskytterforbund (NSSF) for sesongen 18/19 og 19/20. Meny går inn som en av hovedsponsorene for elitelag kvinner og menn.

 – Vi ser opp til skiskytterne. De må mestre flere disipliner og ha et svært høyt presisjonsnivå for å vinne. Det er den samme ambisjonen vi har i MENY. Vi må være gode både på utvalg, kvalitet og service – alt til konkurransedyktige priser. Det skal ose matglede av MENY-butikkene. Vi må være tett på og helt rå. Vi er stolte av å få lov til å samarbeide med og lære av skiskytterlandslagene, sier Jørgen Normann-Larsen, markedsdirektør i MENY.

 -Norges Skiskytterforbund gleder seg stort over å få Meny med på laget som en av hovedsamarbeidspartnerne våre. Vi er meget inspirert over Meny og deres fokus på å være helt rå. Vi ser på Meny som en langvarig partner, og vi håper å kunne bidra til at Meny fortsetter sin gode vekst i dagligvaremarkedet sier Stig Flatebø, konstituert generalsekretær i Norges Skiskytterforbund.

 

Fakta om MENY:

 MENY er, med sine 190 butikker og en årlig omsetning på 18 milliarder kroner, Norges ledende utvalgskjede innen dagligvare. Matglede og kundeinspirasjon står i sentrum for MENY; butikkene har bredt utvalg, en mengde kvalitetsvarer, bugnende ferskvaredisker, høy service og dyktige fagfolk. Undersøkelser viser at MENY har de mest lojale og tilfredse kundene Norge. Totalt er nesten 300.000 kunder innom MENY hver dag, inkludert kunder i nettbutikken

 

Kontaktperson MENY

 Jørgen Normann-Larsen, markedsdirektør MENY. Jorgen.larsen@meny.no , tlf: 98234892

 Kontaktperson NSSF

 Odd-Bjørn Hjelmeset, Sports- og markedssjef NSSF, obh@skiskyting.no tlf:41449990

 Stig Flatebø, konstituert generalsekretær NSSF, stig.flatebo@skiskyting.no tlf: 959 66 218

Skrevet av NSSF den 14. des 2018