Ridderuka er verdens største årlige vintersportsuke for utøvere med syns- og bevegelseshemminger, uka arrangeres i 2017 for 54. gang, fra 26. mars.- 2. april.

Ridderuka har vært arrangert hvert år siden 1964.

Norges Skiforbund og Norges Skiskytterforbund i samarbeid med Høyskolen i Lillehammer (HiL) inviterer til miljøsamling for syns og bevegelseshemmede, primært i alderen 10-15 år, men unntak kan gjøres.
Her er både nybegynnere og mer erfarne utøvere velkommen. Ridderrennet har åpnet opp for deltagelse for yngre utøvere og i den forbindelse ønsker Skiforbundet å ha en breddesamling for denne målgruppen på Beitostølen. Her vil vi legge til rette for at deltakere skal få gode skiopplevelser.

Tid: 29.mars – 2. april 2017
Sted: Beitostølen hvor vi bor på Hegge 50, som ligger i nærheten av Spar.
Vi har selvhushold og både utøvere, ledsagere/trenere og ledere bor her.

Målgruppe
Syns- og bevegelseshemmede primært i alderen 10 år-15 år, unntak kan gjøres. Ta kontakt om du er usikker. Vi har ca 15 plasser, så førstemann til mølla gjelder!

Krav til deltaker:
Vi stiller ikke andre krav til deltakerne enn at de liker å gå på ski, og vil prøve ut om alpint, langrenn eller skiskyting er en aktuell aktivitet/idrett.
Deltakerne må kunne benytte seg av ski stående eller sittende.
Deltakerne må være relativt selvhjulpne i forhold til personlig hygiene, vi kan bidra med enkle ting som påkledning etc. Evt. at foreldre bor i nærheten på Beitostølen og kan stikke innom for oppfølging.

Transport:
Den enkelte deltaker må selv besørge sin reise til Beitostølen.
Kommer dere med buss, møter vi dere på busstoppen, angi ankomst i påmeldingsskjema 

Litt om samlingen:
Vi vil følge vårt eget opplegg, men samtidig delta på store deler av Ridderukas program. Vi vil ha trenere og ledsagere som bor sammen med utøverne og følger disse tett hele veien,
Det er muligheter for å delta på både slalåmkonkurranse fredag og Ridderrennet lørdagen.
Angi hva dere ønsker å delta på gjennom påmeldingsskjemaet. Startkontingent her er inkludert i samlingens egenandel, og vi stå for påmelding til deltagelse på Ridderukas øvelser. 

Påmeldingsfrist; 20. februar
Påmeldingslink; https://response.questback.com/norgesskiforbund/uuujkvrka4

Deltakeravgift; 1500,- vil bli fakturert den enkelte i etterkant

 

 

Skrevet av NSSF den 01. feb 2017