I helga var det duket for NM for junior og ungdom og Lerøy cup 6 for senior på Veldre Sag i Brumunddal. Totalt 24 utøvere fra Nord Trøndelag var å se i aksjon i fellestart fredag, sprint lørdag og stafett for junior og ungdom søndag.

Fredagens fellesstart bydde på flere gode resultater. I kvinner senior ble det 2. plass til Marit Ishol Skogan (Steinkjer skiklubb). Frida Dahl (Steinkjer skiklubb) gikk inn til en 7. plass i samme klasse. I NM-klassene gikk blant annet Elise Solum Bakken (Snåsa skiskytterlag) inn til 16. plass i K 19 med kun en strafferunde. Mari Kilskar Grevskott (Frol IL) fikk 9. plass i K 20-22.

Lørdagens sprint ga nye muligheter for alle. Frida Dahl (Steinkjer skiklubb) tok 2. plassen i K senior, og Marit Ishol Skogan (Steinkjer skiklubb) tok 4. plassen. Begge med skytingen 1-0. I NM-øvelsene var det også mye god skyting. Mari Kilskar Greskott (Frol IL) skøyt 1-0 og fikk en fin 7. plass i klassen K 20-22. Magnus Riseth Pedersen skøyt 0-0 og fikk en fin 16. plass i klassen M18.

IBU-CUP 10.-13. MARS

I tillegg har vi nok ei helg en representant fra Nord Trøndelag i utlandet. Sverre Dahlen Aspenes har vært i Italia og konkurrert i sprint, jaktstart og single mix stafett. Med to strafferunder gikk Sverre inn til en fin 7. plass på sprinten. Sprintens resultat ga Sverre et godt utgangspunkt på jaktstarten. Sverre gikk seg opp fra 7. plass til 4. plass. Søndag gikk Sverre og Ragnhild Femsteinevik (Hålandsdal) inn til en god 3. plass i single mix stafett.

Gratulerer til alle utøvere som har vært i aksjon i helga!

Frida Dahl og Marit Ishol Skogan
Skrevet av Karen Ishol Skogan den 13. mar 2022