Gunnar kommer fra Norges Håndballforbund, hvor han har vært markedssjef i 6,5 år. Gunnar har erfaring fra konseptutvikling innen marked og kommunikasjon samt planlegging og gjennomføring av internasjonale mesterskap og arrangementer i Norge. Fra tidligere har han 8 års erfaring fra ledende stillinger innen varehandel fra sin tid i sportskjeden Anton Sport og Smart Club.
 
– Vi er svært fornøyd med å få Gunnar med på laget vårt, og er sikre på at han vil bidra til å styrke det kommersielle fagområdet hos oss. Han innehar en kompetanse og erfaring innen både markeds- og kommunikasjonsfaget som vil komme oss til nytte og styrke oss som forbund. Han kan vise til solide resultater både innen salg/markedsarbeid og mediefeltet, sier fungerende generalsekretær Stig Flatebø.
 
– Jeg er takknemlig for en lærerik tid i Norges Håndballforbund og spesielt takknemlig for at jeg fikk være med på alle de unike prestasjonene til Håndballjentene. Norges Skiskytterforbund er et sterkt forbund, med gode resultater, god eksponering og fantastiske profiler hvor jeg ser frem til å ta fatt på nye utfordringer. Jeg gleder meg til å jobbe mot å bli den “mest attraktive vinteridretten”og skal bruke forbundets verdier: begeistrende, samlende og nytenkende for å nå dette målet. Vi skal bygge et enda bedre team med utøvere, publikum, ansatte, media og samarbeidspartnere mot VM på hjemmebane i 2016.
 
Gunnar tar fatt på “første liggende” i løpet av september 2014.

Skrevet av NSSF den 20. jun 2014