(Foto: Petter Jacobsen/Fossum IF Skiskyting)

Det var 16 år gamle Frederik Jomaas som fikk æren av å entre podiet under Lions årlige arrangement Den Eventyrlig Bogstad-dagen sist søndag og motta den symbolske sjekken av PR-ansvalig Jon S. Vangsøy som symbol på Røa Lions donasjon til klubben.

– I vår Lionsklubb ser vi verdien av å gi en oppmuntring til ungdommer som utviser stor interesse og energi for sin idrett. Skiskyting i denne sammenheng mener vi har en betydelig nasjonal oppslutning, og gjennom vårt samarbeide med Norges Skiskytterforbund (NSSF), med bl.a. salg av programmet under det årlige World Cup arrangementet i Holmenkollen, er det naturlig å gi tilbake en del av de inntektene vi genererer gjennom denne aktiviteten, sier PR-ansvarlig i Røa Lions, Jon S. Vangsøy.

– At det ble Fossum IF Skiskyting som i år skulle få en oppmuntring, har sammenheng med at vi ville se ut over eget geografisk områder på Røa og Fossumklubben vet vi er en aktiv klubb med stor medlemsmasse innen skiskyting. Det syntes vi var en begrunnelse god nok og vi ønsker lykke til med talentutviklingen i klubben avslutter Vangsøy.

 

Skrevet av NSSF den 10. jun 2015