Hedda Hytter har inngått en samarbeidsavtale med Norges Skiskytterforbund for sesongen 2018/2019 og 2019/2020. 

-Vår nye avtale med skiskytterforbundet har sin hovedhensikt å øke vår merkevarebygging av Hedda Hytter og består hovedsakelig av arenareklame som vi håper blir godt synlig, bla på TV-skjermen. Sammen med avtalen med Johannes Thingnes Bøe som har vår logo på våpenfutteralet, har vi erfart at det gir oss en bredere og mer synlig profilering. Dette kommer godt med for en mindre og mer ukjent bedrift enn de store kjente hovedsponsorene, som forsøker å gjøre seg kjent sier Markedsssjef i Hedda Hytter Helge Nordby. 

-Den videre hensikt er relasjonen til et spennende og utviklende idrettsmiljø sammen med andre positive sponsorer.Vi gleder oss til åpningen på Sjusjøen og NM i januar hvor vi skal være synlige avslutter Nordby. 

Norges Skiskytterforbund er svært glad for den nye avtalen med Hedda Hytter og ser frem til et godt samarbeid i årene som kommer sier konsitituert Generalsekretær Stig Flatebø. 

 Om Hedda Hytter 

Hedda Hytter har bygget hytter i Valdres helt siden 1979. Da den anerkjente hyttearkitekten Jon Haug startet samarbeidet med Hedda Hytter kombinerte han det beste fra norsk hyttetradisjon med et fleksibelt modulsystem. Haug har siden slutten av 60-tallet vært en toneangivende bidragsyter til norsk hyttearkitektur, og hans filosofi om hensynsfull tilpasning av hytter til natur og omgivelser var viktige premisser da han utviklet HEDDA. Han mottok i 2009 Kongens Fortjenestemedalje for sitt virke.

 

Kontakpersoner: 

Helge Nordby, Markedssjef Hedda Hytter, tlf: 908 45 496 
Stig Flatebø, konstituert Generalsekretær Norges Skiskytterforbund, tlf: 959 66 218 

Skrevet av NSSF den 31. aug 2018