p

I anledning at det er 3 år siden ADNO lanserte denne versjonen av Ren Utøver har de satt i gang en kampanje for å få enda flere til å gjennomføre e-læringsprogrammet.

 

1. Generell informasjon

ADNOs Rent Utøver-kampanje varer i perioden 1.juni til 30.juni 2018. Ved å delta i konkurransen bekrefter du at du godtar konkurransereglene.

 

2. Hvem kan delta?

Ren Utøver er mest egnet for de over 15 år. Både utøvere, trenere/ledere, foreldre og andre som er involvert i idretten kan delta. Husk å registrere særforbundstilknytning når du gjennomfører Ren Utøver.

 

3. Om konkurransen – slik deltar du:

– Gjennomfør alle syv modellene av Ren Utøver

– Post et bilde av diplomet for fullført Ren Utøver på Instagram

– Merk bilddet med #Renhelt

 

4. Trekning og premier

Vinner trekkes 2.juli. Vinneren kontaktes og publiseres på Antidoping Norges Instagramkonto.

 

Premie er gavekort på 1500 kroner fra G-Sport.

I anledning at det er 3 år siden ADNO lanserte denne versjonen av Ren Utøver har vi dratt i gang en kampanje for å få enda flere til å gjennomføre e-læringsprogrammet som sikrer nyttig og viktig antidopingkunnskap. Vi utfordrer særforbund til å bruke kampanjen aktivt for å bidra til at flere av deres utøvere gjennomfører programmet.

 

1. Generell informasjonADNOs Rent Utøver-kampanje varer i perioden 1.juni-30.juni 2018. Ved å delta i konkurransen bekrefter du at du godtar konkurransereglene.

 

2. Hvem kan delta?Ren Utøver er mest egnet for de over 15-år. Både utøvere, trenere/ledere, foreldre og andre som er involvert i idretten kan delta. Husk å registrere særforbundstilknytning når du gjennomfører Ren Utøver. Ansatte i Antidoping Norge kan ikke delta i konkurransen.

 

3. Om konkurransen – slik deltar du: Gjennomfør alle syv modulene av Ren Utøver Post et bilde av diplomet for fullført Ren Utøver på instagram Merk bildet med #RenHeltMarker gjerne også bildet med @antidopingnorge og #RenUtøver, men det er ikke et krav for å delta i konkurransenFor at du skal kunne ta del i konkurransen, må du ha en åpen profil på Instagram når bildet postes og under hele konkurransens varighet.

 

4. Trekning og premierVinner trekkes 2.juli. Vinneren kontaktes og publiseres på Antidoping Norges Instagramkonto.Premie er gavekort på G-Sport for 1500 kroner.

Skrevet av NSSF den 01. jun 2018