– Dette blir veldig spennende for oss. Vi tror vi kan lære mye av toppidretten, det er mange likheter mellom å prestere i toppidrett og næringsliv, og vi tror Emil og Tarjei kan gi oss mange verdifulle bidrag i tiden som kommer, sier en fornøyd markedsdirektør, Helena Julusmoen.
Avtalen mellom Visma Services og Emil og Tarjei gjelder i første omgang i to år med opsjon på ytterligere to år.

– Tarjei og jeg har lenge snakket om at det hadde vært moro og hatt en felles samarbeidspartner, og det har vi nå fått til med Visma Services. Visma Services er en stor og profesjonell aktør som vi er veldig stolte av å kunne samarbeide med, sier Emil Hegle Svendsen.

– At de i tillegg kan hjelpe oss med selvangivelsen ser vi som en klar fordel, sier en smilende Tarjei Bø.

Visma Services har i tillegg inngått en samarbeidsavtale med Norges Skiskytterforbund (NSSF). Med samme varighet og langtidsperspektiv som avtalen med Emil og Tarjei.

– Når vi vurderer samarbeidspartnere er det viktig for oss å finne partnere som vi kan skape noe sammen med, i tillegg tilføre hverandre verdier og kompetanse. Dette vil vi få mulighet til sammen med Visma Services, og vi gleder oss til samarbeidet, sier Linda Linnebo, markedssjef i NSSF.

Visma Services utfører tjenester innen regnskap, lønn og økonomisk rådgivning, og har mer enn 90 kontorer med ca. 2000 ansatte over hele Norden og i Romania.

Skrevet av NSSF den 15. mar 2013