Program (norsk tid):

Fredag 16. mars:
Menn 10 km sprint kl. 11.00
Kvinner 7,5 km sprint kl. 13.30

Lørdag 17. mars:
Menn 12,5 km jaktstart kl. 11.30
Kvinner 10 km jaktstart kl. 13.45

Søndag 18. mars:
Menn 15 km fellesstart kl. 10.30
Kvinner 12,5 km fellesstart kl. 12.45

Dette sier utøverne selv før verdenscupavslutningen:
Tora Berger: – Jeg føler meg helt grei etter VM, det har vært deilig med noen rolige dager i Sibir. Målet er å kjempe om seieren i de løpene som gjenstår. Selv om det ble et tøft VM med mye styr, så både tror og håper jeg at formen fortsatt er god til de tre gjenstående rennene.

Emil Hegle Svendsen (66 poeng bak Martin Fourcade før siste 3 renn, til slutt skal to strykes. Begge med et løp uten poeng å forbedre (legges rett til), pluss Emil skal forbedre en 17 poenger (24.plass) og M.Fourcade en 16 poenger(25.plass)): – Det er teoretisk mulig å vinne verdenscupen totalt, så jeg får bare jage på. Jeg føler at jeg er klar for å gå og avslutte sesongen med stil. Satser på at formen fortsatt er god.

Ole Einar Bjørndalen: – Jeg er sulten på å avslutte sesongen godt. Jeg tror også at formen fortsatt er god, og jeg får prøve å skyte mer stabilt enn under VM. Her kan det bli vanskelige skyteforhold, og det er bra for meg.

Tarjei Bø: – Formen er bra, jeg er trygg på at den fysiske formen er god. For meg er skytingen nøkkelen nå. Jeg har lyst på pallen igjen, det er på tide nå. Det gikk jo så bra her i fjor, så jeg liker jeg meg godt her og vil prestere igjen.

Skrevet av NSSF den 02. apr 2013