Tidligere har Norges Skiskytterforbund og Norges Skiforbund åpnet sesongen sammen på Beitostølen. Begge parter er enige om at det nå er tid for å skille lag. Vi ser fram til å bygge opp vårt eget kvalifiseringsrenn, som skal bli sesongens kick off med et spektakulært skiskyttershow!
 
Det er Sjusjøen IL – Natrudstilen som vil være arrangør av rennet, med Sjusjøen Skisenter som arena. Avgjørelsen om hvem som skulle stå som arrangørklubb av dette rennet, ble avgjort etter en anbudsrunde der flere gode kandidater var inne i diskusjonen om å få være vertskap.
 
– Sjusjøen tilfredsstiller alle de krav vi har til et kvalifiseringsrenn. Her har vi forutsetninger til å arrangere et godt renn i snøsikre omgivelser, med flotte muligheter til å bygge dette rennet i den rammen vi ønsker overfor norske og internasjonale løpere, samarbeidspartnere, media og publikum. Vi gleder oss til å bygge opp et nytt og spennende konsept sammen med en engasjert og motivert arrangør, sier generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Rakel Rauntun.
 
Sjusjøen skiskyttershow vil bli TV-sendt.

Kontaktpersoner:                          
Norges Skiskytterforbund                                        
Generalsekretær                                                     
Rakel Rauntun                                                            
958 64 686         

Sjusjøen IL – Natrudstilen
Leder av organisasjonskomitéen
Mathias Neraasen
915 65 055  

Skrevet av NSSF den 01. mar 2013