De olympiske vinterleker er rett rundt hjørnet og det må markeres. I årets første utgave av SKIsport, som utkommer i disse dager, kan du lese alt som er verdt å vite før mesterskapet. SKIsport tipper den norske medaljefangsten, og inviterer samtidig deg som leser til å delta i tippekonkurranse før og under OL.

Du møter de største OL-utfordrerne, og SKIsport har satt samtlige ski-grener under lupen. Her tar magasinet fram kortstokken og presenterer essene, jokerne og de største utenlandske utfordrerne. I tillegg blir det mimring med tilbakeblikk på uforglemmelige OL-øyeblikk. Du får også en oversikt over OL-programmet, anleggene og OL-byen Sotsji.

Viktig treningsperiode
Langrennslandslagstrenerne, Steinar Mundal og Arild Monsen tilhører den gamle skolen, men sitter definitivt på mye treningskunnskap. I årets første utgave av SKIsport deler de av sine erfaringer.

Du kan også lese om treningstips til ungdom og turløpere, som begge går inn i en viktig treningsperiode før Ungdommens Holmenkollrenn, Hovedlandsrennet, junior-NM og de store turrennklassikerne.

Utgave 1 av SKIsport blir sendt abonnentene før helgen og er i salg hos Narvesen fra neste uke.

Følg SKIsport på Facebook, Twitter og Instagram og få siste nytt – hver dag!

Bestill abonnement på SKIsport her

Skrevet av NSSF den 24. jan 2014