– Målet med Spenning i sikte er å inspirere kommende generasjoner til å bli en del av den norske skiskytterfamilien, sier Tora Berger, prosjektleder for Spenning i sikte.

Aktiviteter for barn og unge

Spenning i sikte vil foregå over to dager. Lørdag kl. 11:00-15:00 befinner vi oss på det lokale tettstedet/bysentrum, og det blir lek og moro relatert til skiskyting for barn og unge. Spenning i sikte består av en aktivitetsarena som inneholder blant annet besøk i Norges Skiskytterforbundets smøretrailer, hinderløype, byggeklosser og selvfølgelig laserskyting.

Alle som gjennomfører aktivitetsløypa under Spenning i sikte får medalje og mulighet til å stå øverst på premiepallen vår. Aktivitetene passer for barn og unge mellom 6 og 15 år.

Fredag vil det bli temaforedrag hos den lokale klubben mens det lørdag blir aktiviteter i sentrum for barn og unge. 

– Gjennom Spenning i sikte ønsker vi at barn og unge skal bli bedre kjent med skiskyting ved å bryne seg på øvelser for både hode og hender, akkurat slik våre aktive utøvere gjør hver dag. Dessuten ønsker vi å bidra til økt kompetanse med et besøk og foredrag hos den lokale skiskytterklubben, sier Rakel Rauntun, generalsekretær i Norges skiskytterforbund.

Hit skal Spenning i sikte 2017:

23.-24.juni Orkanger

7.-8.juli Dombås

1.-2.august Førde

11.-12.august Merkåker/Stjørdal

18.-19.august Geilo

25.-26.august Sandvika

1.-2.september Svene

8.-9.september Hernes

15.16.september Tingelstad/Søndre Ål

6.-7.oktober Vingelen 

 

Skrevet av NSSF den 19. jun 2017