Sunn Jenteidrett er et samarbeidsprosjekt mellom Norges Skiforbund, Norges Skiskytterforbund, Norges Orienteringsforbund og Norges Friidrettsforbund. Sunn Jenteidrett jobber for å forebygge spiseforstyrrelser blant unge idrettsutøvere og spre kunnskap om idrettsernæring.

Har du lyst til å lære mer om kosthold for idrettsutøvere kan du ta Sunn Jenteidretts e-læringskurs om idrettsernæring og finne gode tips på Sunn Jenteidretts nettsider.
Sunn Jenteidrett kommer også til å ha stand på lørdag 7. mars under årets Hovedlandsrenn på Stevningsmogen, og de ønsker både utøvere, foreldre og trenere velkommen for en prat.

Sunn Jenteidrett Camp
Sunn Jenteidrett arrangere hvert år camper.  I år arrangerer Sunn Jenteidrett to camper, en i Oslo (24.-26. april) og en på Lillehammer (11.-13. september). Campene er for jenter født i 1999 eller 2000 som er aktive i enten skiskyting, langrenn, orientering eller friidrett. I løpet av campene får ca. 40 jenter muligheten til å møte noen av Sunn Jenteidretts ambassadører, som alle er landslagsutøvere i sin idrett og gode forbilder. De deler sine erfaringer og gir verdifulle råd til de yngre utøverne. Campene har et variert program med morsomme treningsøkter, interessante foredrag, felles matlaging og sosiale aktiviteter. Mer informasjon om årets camper og påmelding finner du her.

Sunn Jenteidrett låta
Sunn Jenteidrett har nylig sluppet sin egen sang med musikkvideo. Låta heter «The best at being me», med tekst og vokal av Hanne Sørvaag. Sangen handler om å ha tro på seg selv, ikke sammenligne seg for mye med andre, velge forbildene sine med omhu og huske at du er bra nok som du er. En glad-låt vi håper mange vil ha glede av!

 

Skrevet av NSSF den 26. feb 2015