Sunn Idrett Jentecamp: Alle jenter født i 2002 og 2003 som er aktive i idrett kan delta. Campen er åpen for alle idretter!
Tidligere deltakere kan imidlertid ikke melde seg på igjen (med mindre campen ikke blir fulltegnet).

Påmeldingsskjema åpner her den 7. mars kl. 0700. Det er kun 50 plasser med «førstemann til mølla»-prinsipp, så det lønner seg å være tidlig ute for å sikre seg plass!

Aktuelle temaer

Sunn Idrett jentecamp har et variert program, med mål om å inspirere og motivere unge idrettsjenter til å drive en sunn idrett med fokus på mestring og trivsel. Temaer vi vil snakke om er kosthold, vekst og utvikling, viktigheten av å aktivt jobbe med å styrke selvfølelsen, og hvordan takle motgang og skader. I tillegg til tradisjonelle treningsøkter skal jentene også få utfordre seg og ha det gøy med nye aktiviteter.  Vi skal også lage mat og ha det trivelig i lag med ulike sosiale aktiviteter gjennom hele helgen.

Foreldre-/trener seminar på torsdagen!

Vi gjentar fjorårets suksess og arrangerer et eget kveldsseminar for foreldre og trenere i forkant av jentecampen, torsdag den 19. april. Vi oppfordrer sterkt til at utøverne som melder seg på campen også stiller med enten en forelder eller trener denne dagen, dersom dere bor i overkommelig avstand fra Tromsø.

Dette seminaret er for foreldre og trenere av unge idrettsutøvere av begge kjønn! Temaer som vil bli tatt opp er blant annet trening av unge utøvere med hensyn til vekst og utvikling og hvordan du som forelder/trener kan bidra til å gi de unge gode kostvaner, en god selvfølelse, mestring og glede gjennom idretten. Dette er i tråd med det vi er opptatt av å formidle til unge idrettsutøvere.

Påmeldingsskjema til foreldre-/trenerseminaret finner du her. Påmeldingsfristen til dette seminaret er 5. april.

Ta kontakt dersom du har spørsmål (post@sunnidrett.no).

Les også våre rapporter fra fjorårets jentecamper i Skien og Trondheim.

Skrevet av NSSF den 16. feb 2018