Hold av helgen og bli med på høstens morsomste arrangement!

Takket være midler fra Kulturdepartementet får Sunn Idrett muligheten til å arrangere en jentecamp nr. 2 til høsten. Den åpner vi for jenter fra alle idrettsgrener! Campen byr på både utfordrende treningsøkter, foredrag og samtaler om viktige temaer, matlaging og sosiale aktiviteter – sammen med kjente idrettsprofiler. Høstens camp arrangeres i Trondheim, med base på MOT-camp og besøk på toppidrettssenteret i Granåsen. Alle jenter født i 2001 og 2002 som er aktive i idrett kan delta. Tidligere deltakere kan imidlertid ikke melde seg på igjen.

 Påmeldingsskjema åpner den 15. august kl. 0700. Det er kun 50 plasser med «førstemann til mølla»-prinsipp, så det lønner seg å være tidlig ute for å sikre seg plass! Sjekk ut www.sunnidrett.no for påmelding. 

 Aktuelle temaer

Sunn Idrett jentecamp har et variert program, med mål om å inspirere og motivere unge idrettsjenter til å drive en sunn idrett med fokus på mestring og trivsel. Temaer vi vil snakke om er kosthold, vekst og utvikling, viktigheten av å aktivt jobbe med å styrke selvfølelsen, og hvordan takle motgang og skader. I tillegg til tradisjonelle treningsøkter skal jentene også få utfordre seg og ha det gøy med nye aktiviteter. Vi skal også lage mat og ha det trivelig i lag med ulike sosiale aktiviteter gjennom hele helgen.

 Foreldreseminar på torsdagen!

På torsdag kveld før campen arrangerer vi i samarbeid med Olympiatoppen Midt-Norge et eget kveldsseminar for foreldre av unge idrettsutøvere, den 28. september. Temaer som vil bli tatt opp er blant annet trening av unge utøvere med hensyn til vekst og utvikling og hvordan du som forelder kan bidra til å gi de unge gode kostvaner, en god selvfølelse, mestring og glede gjennom idretten. Dette er i tråd med det vi er opptatt av å formidle til unge idrettsutøvere.

 

Ta kontakt dersom du har spørsmål (post@sunnidrett.no).

 

Foto: NIF

Skrevet av NSSF den 14. aug 2017