På Sunn jenteidrett camp vil unge idrettsjenter få påfyll av både utfordrende treningsøkter, foredrag og samtaler om viktige temaer, matlaging og sosiale aktiviteter – sammen med kjente idrettsprofiler.

Les Sunn Jenteidrett Camp 2017 Flyer

Årets camp arrangeres i Skien fritidspark. Alle jenter født i 2001 og 2002 som er aktive i friidrett, orientering, langrenn eller skiskyting kan delta. Påmeldingslenken åpner 1. mars på Sunn Idrett sine nettsider. Det er kun 50 plasser med «førstemann til mølla»-prinsipp, så det lønner seg å være tidlig ute for å sikre seg plass.

Aktuelle temaer 
Sunn jenteidrett camp har et variert program, med fokus på å inspirere og motivere unge idrettsjenter til å drive en sunn idrett med fokus på mestring og trivsel. Temaer vi vil snakke om er kosthold, vekst og utvikling, viktigheten av å aktivt jobbe med å styrke selvfølelsen, og hvordan takle motgang og skader. I tillegg til tradisjonelle treningsøkter skal jentene også få utfordre seg og ha det gøy med nye aktiviteter. Vi skal også lage mat og ha det trivelig i lag med ulike sosiale aktiviteter gjennom hele helgen.

Foreldre-/trener seminar på søndagen!
Vi gjentar fjorårets suksess og arrangerer et eget dagsseminar for foreldre og trenere på søndagen, 23. april. Vi oppfordrer sterkt til at utøverne som melder seg på campen også stiller med enten en forelder eller trener denne dagen. Andre foreldre og trenere som ikke har utøver med på camp, kan også melde seg på dette seminaret. Temaer som vil bli tatt opp, er blant annet trening av unge utøvere med hensyn til vekst og utvikling og hvordan du som forelder/trener kan bidra til å gi de unge gode kostvaner, en god selvfølelse, mestring og glede gjennom idretten. Dette er i tråd med det vi er opptatt av å formidle til unge idrettsutøvere.

Følg med på www.sunnidrett.no for mer informasjon om program og påmelding, og ta kontakt dersom du har spørsmål på post@sunnidrett.no.

Skrevet av NSSF den 06. feb 2017