Den innholdsrike OL-sesongen avsluttes med Kollenfinale. Det blir konkurranser torsdag 20., lørdag 22. og søndag 23. mars.

Program:
20.mars
Sprint kvinner: 12.30
Sprint menn: 15.30

22.mars
Jaktstart kvinner: 13.00
Jaktstart menn: 15.30

23.mars
Testrenn: 10.00
Fellesstart kvinner: 13.00
Fellesstart menn: 15.30

Bli med å hylle skiskytterne
I tillegg til konkurransene blir det en historisk markering søndag 23. mars. Denne dagen vil vi hylle flere av tidenes største skiskyttere som har valgt å legge opp. Mange vil være med å feire Tora Berger, og fra Lesja har vi fyll opp Lesjaekspressen med barn. Vår oppfordring er klar, møt opp du også, og vis våre flotte utøvere at Kollenpublikummet virkelig kan skape folkefest!

Stor billettetterspørsel
Det har vært overveldende etterspørsel av billetter, og de siste billettrapportene viser at det fort fyller seg opp i arenaen på både lørdag og søndag. Bestill derfor billetter allerede i dag! Billetter kjøper du på billettservice.no eller på telefon 815 33 133. Billetter kan også kjøpes på Narvesen og 7-Eleven.
Les mer om våre billettkonsepter her

Tester ny konkurranse
På søndag kan du også få med deg et spennende ny konkurranse, da Super Mix testes ut. Formatet vil du kjenne igjen fra det populære romjulshowet fra Veltins-arena, hjemmebanen til Schalke.
Les mer om den nye konkurransen som skal testes ut her.

Les mer om World Cup skiskyting i Holmenkollen her  

Skrevet av NSSF den 12. mar 2014