Team Statkraft Telemark 2014-2015

Det er frist 25. mai for å søke om plass på Team Statkraft Telemark for 2014/2015 sesongen.

Team Statkraft Telemark er et treningsfelleskap for aktive skiskyttere fra junior alder og oppover. Teamet er underlagt Telemark og Vestfold skiskytterkrets.

I sesongen 2013/2014 bestod teamet av seks jenter i alderen 17-20 år og åtte gutter i alderen 18-19 år. Løperne representerte klubber fra både Telemark og Vestfold, fra henholdsvis Bø SSL, Drangedal IL, Heddal IL, Skoppum IL, IL Dyre Vaa, Sannidal IL og Ørn IF.

Team Statkraft Telemark har som mål å utvikle løpere til et høyt nasjonalt nivå. Teamet tar sikte på å møte den enkelte utøver på det nivået utøveren er, og tilrettelegge best mulig for at løperen skal nå sine mål.

Teamet har et tett samarbeid med Bø vidaregåande skule, som blant annet stiller med trener på snøsamling i november, og skolen lønner to kveldstreninger i uka for løpere som bor i Midt – Telemark eller har mulighet til å være med på treningene i Bø.

Nytt for året er at teamet åpner for løpere som er ferdig med videregående skole som ikke bor i Telemark eller Vestfold, og som ønsker å satse videre.

Søknadsfrist: 25. mai 2014

Mer informasjon om Team Statkraft Telemark