Tora Berger og Synnøve Solemdal inspirerte 50 jenter som deltok på Sunn Jenteidrett Camp 2012 i Trondheim denne helga.

Langrennsesset Marthe Kristoffersen og Norges fremste høydehopper på kvinnesiden, Tonje Angelsen, deltok også på samlingen som fant sted på MOT-campen på Gråkallen 27.- 29. april.

Tora Berger og Synnøve Solemdal holdt foredrag om ernæring sammen med klinisk ernæringsfysiolog i Sunn Jenteidrett Marianne Strand-Udnæseth, og ga tips om gode kostvaner til unge idrettsutøvere. I tillegg var de med på matlagingsseanse, der jentene selv lagde en treretters middag.

I løpet av helgen fortalte også Marthe Kristoffersen om hvordan hun klarte å bli så god, og hva hun vektla da hun var ungdom. Høydehopper Tonje Angelsen snakket om motivasjon og hvordan hun klarte å komme tilbake etter skade og sykdomsperioder.

Helgens program var fullpakket med treningsøkter, og jentene fikk prøve seg på både Taekwondo, bakkeintervaller og basistrening, samt delta på spennende og lærerike foredrag og sosiale aktiviteter.

Dette var andre gang på to år at Sunn Jenteidrett Camp ble arrangert. Nok en samling gjenstår i år – den finner sted i Kristiansand 21.-23. september. Påmelding åpner 13. august!