Tiril og Vetle tok regien
Hele skiskyttereliten har inntatt Sjusjøen og det var en topp motivert gjeng som møtte media på torsdagens pressekonferanse.
Utøverne selv, med Tiril og Vetle i spissen, tok regien på scenen og avslørte både sportslige og utenomsportlige kuriositeter om seg selv og de andre. 

EliseEldste og yngste

Konkurranseinstinktet ble vekket 
Det er ingen tvil om at konkurranseinstinktet er på plass før sesongstarten. BAMA m/ Odd-Bjørn Hjelmeset i spissen, inviterte til en uformell smoothie-kokkekamp for elitelagets eldste og yngste: Tora Berger & Hilde Fenne vs Ole Einar Bjørndalen & Johannes Thingnes Bø. Damene stakk av med en velsmakende seier og viste tydelig at det kun er gull som gjelder i vinter. 

 Kokkekamp i gangKokkekamp seier

En-til-en intervjuer
Etter at utøverne og støtteapparatet hadde gitt innblikk i sine forberedelser og mål for OL-sesongen, var det klar for en-til-en intervjuer for pressen. Det var knyttet stor interesse opp til hvorvidt VM-grossisten, Emil Hegle Svendsen, klarer å følge opp fjorårets prestasjoner. Elitelaget for kvinner har også fått tilbake en av sine rutinerte utøvere og pressen møtte en positiv og forventningsfull Ann Kristin Aafedt Flatland. 

EmilAnn Kristin 
Les mer om Sesongstart skiskyting her

Skrevet av NSSF den 14. nov 2013