Etter en bli kjent kveld fredag var det et variert og innholdsrikt program som ventet utøverne lørdag og søndag. 
 
Lørdagen startet med pilates for halve gruppen med instruktør Kristin B. Lundestad, og en basisøkt med langrennsløper Marthe Kristoffersen for resten av jentene. De hadde deretter et foredrag om idrettsernæring holdt av Sunn Jenteidretts kliniske ernæringsfysiolog Marianne Strand-Udnæseth. Hun trakk inn Marthe Kristoffersen, som ga utøverne gode praktiske eksempler fra sin hverdag. 
 
Etter lunsj fikk jentene lære mer om viktigheten av trivsel og en god selvfølelse, før Tora Berger tok gruppen med på intervalltrening. Kvelden ble avsluttet med matlaging sammen med kokk Eva Lien og Tora Berger, der jentene selv stod for kokkeleringen av en tre retters middag.
 
Søndagen startet med basis/sirkeltrening og ble avsluttet med en seanse med høydehopper Tonje Angelsen, som hadde mange gode råd til jentene om hvordan møte motgang som idrettsutøver.
 
En helg fylt av sosiale aktiviteter, idrett og lærdom, i flotte omgivelser og med god mat. 38 supre idrettsjenter, som alle så ut til å trives og ha det gøy. 

Skrevet av NSSF den 14. mai 2014