Jentesamlingen, som var for kvinner 19 år (gjelder kun 19-åringer som ikke er på team eller går på skiskyterlinje vgs) og kvinner i klassene 20/21 og senior, ble i år lagt til Lillehammer og Birkebeineren skistadion. Jentene overnattet på den nye overnattingsplassen ved skiskytterstadion. Her er det overnattingsplass til litt over 30 stykker, gode oppholdsrom, dusjmuligheter og kjøkken. Alt i alt et godt samlingssted.

Det var 6 seniorer og 6 juniorer som møtte på samling, i tillegg var Lene Berg Ådlandsvik fra juniorlandslaget med på en del økter. Synnøve Solemdal og Fanny Welle-Strand Horn fra elitelandslaget var også med på noen økter. De tre landslagsutøverne var veldig positive til å være med selv og bidra på øktene, og de delte gjerne erfaringer og tips med de andre utøverne.

Joar Himle, Audun Svartdal og Åshild Sporsheim hadde ansvaret for de ulike øktene, og det ble trent hardøkter i både skøyting og løp med skyting, rolige langturer, mye basisskyting og fysisk basistrening. Joar og Audun hadde også en del teori på kveldene som var interessant og fint å ta med seg videre i treningsarbeidet.

Her er noen bilder fra samlingen:

Skrevet av NSSF den 21. aug 2013