Skiskytter med MOT

Samarbeidsprosjektet mellom NSSF, YX og MOT Norge gjennomføres for tredje år på rad. Gjennom 10 samlinger og en prisutdeling setter vi fokus på en annen side av idretten enn bare resultater, nemlig viktigheten av å være en lagspiller og god rollemodell.

Gjennom ti innholdsrike samlinger i hele Norge får unge skiskyttere i 15-16 års alderen muligheten til å trene og utvikle seg som skiskyttere, i tillegg til å lære mer om verdiene som MOT tar med seg inn i samlingen gjennom foredrag og lek.

Hva er Skiskytter med MOT-prisen?

Skiskytter med MOT-prisen er en pris som deles ut til 14 ungdommer fra de sju regionene, én gutt og én jente fra hver region. Alle klubber og kretser kan nominere fram sine kandidater som de mener fortjener å bli nominert.

Nominer din kandidat til Skiskytter med MOT-prisen 2020 i dag

Prisen skal gå til en ungdom som er gode rollemodeller og bidrar positivt til lagmiljøet. Prisen handler om hvem ungdommene er som mennesker, og ikke hva de presterer innen idretten. Det som går igjen i tidligere nominasjonstekster er at ungdommene er gode på å inkludere andre, lage god stemning, stille opp, være positive bidragsytere – og selv om de ikke alltid har de beste resultatene, så gir de ikke opp.

Prisen deles ut til de 14 ungdommene på Sjusjøen, der de får delta på åpningshelgen på Sjujsøen, utdelt fullt landslagsutstyr, trene med landslagstrenerne og ikke minst møte sine store skiskytter-idoler.

SE VIDEO: Lene Jøranli fra Dokka var en av 14 prisvinnere i 2019.

Årets Skiskytter med MOT-samlinger

Sted for samlingen Dato
Lampeland 14. – 16. august
Meråker 21. – 23. august
Holmenkollen 29. – 30. august
Lillehammer 4. – 6. september
Geilo 11. – 13. september
Ullsheim 12. – 13. september
Granåsen 2. – 4. oktober
Gautefall 16. – 18. oktober
Bardufoss 29. oktober – 1. november