Skiskytter med MOT har fått en ny hjemmeside med info om årets samlinger, påmelding, nominasjon til MOT-prisen og mye annet.

Gjennom tretten innholdsrike samlinger i hele Norge får unge skiskyttere i 15-16 års alderen muligheten til å trene og utvikle seg som skiskyttere, i tillegg til å lære mer om verdiene som MOT tar med seg inn i samlingen gjennom foredrag og lek.

Hva er Skiskytter med MOT-prisen?

Skiskytter med MOT-prisen er en pris som deles ut til 14 ungdommer fra de sju regionene, én gutt og én jente fra hver region. Alle klubber og kretser kan nominere fram sine kandidater som de mener fortjener å bli nominert.

Prisen skal gå til en ungdom som er gode rollemodeller og bidrar positivt til lagmiljøet. Prisen handler om hvem ungdommene er som mennesker, og ikke hva de presterer innen idretten. Det som går igjen i tidligere nominasjonstekster er at ungdommene er gode på å inkludere andre, lage god stemning, stille opp, være positive bidragsytere – og selv om de ikke alltid har de beste resultatene, så gir de ikke opp.

Prisen deles ut til de 14 ungdommene på Sjusjøen, der de får delta på åpningshelgen på Sjujsøen, utdelt fullt landslagsutstyr, trene med landslagstrenerne og ikke minst møte sine store skiskytter-idoler.

SE VIDEO: Lene Jøranli fra Dokka var en av 14 prisvinnere i 2019.

Skiskytter med MOT-samlinger 2021

Sted for samlingenDato
Region Vest – Vik20.-22. august
Region Nord – Bardufoss27.-29. august
Region Buskerud – Geilo3.-5. september
Region Midt – Trondheim3.-5. september
Region Sør – Gautefall11. – 13. september
Region Vest – Ullsheim24.-26. september
Region Midt – Steinkjer1.-3. oktober
Region Innlandet – Lillehammer1.-3. oktober
Region Sør – Sandrepheia15.-17. oktober
 Region Buskerud – Lampeland15.-17. oktober
Region Nord – Mo i Rana22.-24. oktober
Oslo og Akershus SSK – Sjusjøen22.-24. oktober
Region Innlandet – Os5.-7. november